Unik design på sajten

När man beger sig ut och surfar runt på internet påträffar man ett stort antal webbsidor inom en mängd olika områden. Vill man hamna i blickfånget och bli ihågkommen så är designen av din sajt a och o i detta sammanhang. Att falla mellan stolarna pågrund av bristen av unik utformning kan vara ett kostsamt misstag.

Flertalet av de sajter du träffar på på nätet idag, är uppbyggda med hjälp av något av de många webbdesignverktygen som finns. Där kan du hitta gratis mallar och teman att utgå ifrån, men sajten blir knappast unik och förtroendet för din sida minskar om den uppenbart använder sig av detta. Självklart kan du ha dessa i botten, men skapa en design som gör din sida speciell och inte blir en i mängden.

Din webbplats kommer att fungera som din profil på nätet och förknippas med dig. Har du ett företag så vill du ju så klart att kunden ska veta direkt vilkens sida dom kommit till utan minsta tvekan. Har du något kännemärke tex en logotyp med en specifik färg, kan det vara klokt att inkorporera färgen och loggan på din sida eftersom den förknippas med företaget.