Dags att byta batteri i din smarta klocka?

Imorgon ska du iväg till ett viktigt möte och ditt armbandsur verkar behöva ett nytt batteri. Om det ändå fanns ett ställe som sålde alla typer av batterier och levererade snabbt. Men tänker du att det är svårt att hitta ett batteri kan du alltid kika online.

Olika batterier har olika livslängd

Beroende på vilken typ av klocka fungerar batteriet olika länge. Smarta klockors batterier kan klara allt ifrån fyra dagar till sex månader. Därför är det viktigt att välja rätt från början. Dessutom är funktionerna varierande hos de olika märkena. Vissa har specialfunktioner för träning medan andra har standardutbud. Alltså bör du tänka igenom vad du vill använda din klocka till innan du köper den. Tänk bara på att ju fler funktioner du har, desto snabbare laddar batteriet ur.

Hybridklockor när du vill ha en traditionell klocka

Med så mycket att välja på är det svårt att ta ett beslut. Om du gillar klockor som ser ut som de gjorde "förr" är hybridklockor ett bra val. De har alla grundläggande funktioner som en smart klocka men ser ändå ut som en "riktig". Dessutom har de inte OLED-skärm och samverkar inte med appar så det räcker att ladda en gång i månaden.