Applicera unika spårbarhetskoder på tillverkade produkter

Om ni är ett företag som tillverkar produkter som kräver spårbarhetskoder är det ytterst viktigt att ni använder en bra maskin som klarar av att märka många produkter under kortast möjliga tid. Ju bättre maskiner ni använder, desto fler varor kommer ni få ut snabbare på marknaden.

Det går också att använda spårbarhetskoder på paket och produkter som ska till kund. På så sätt kan både ni och kunden hålla reda på var paketet eller lasten håller hus. Det är en extra säkerhet om leveransen skulle komma på villovägar.

En del produkter kräver dock spårbarhetskoder och då är det av yttersta vikt att de finns med, annars riskerar företaget dryga böter. Några produkter som kräver koder är ägg och diverse växter som även kräver ett växtpass. Det är EU-direktiv som styr det, precis som andra märkningar inom EU.

Skaffa bra maskiner på nätet

Det finns en mängd företag på nätet som säljer maskiner som kan skriva ut spårbarhetskoder. Innan ni väljer en maskin bör ni dock göra lite efterforskning för att se till så ni får den maskin som passar er bäst. Ta en titt här och gå igenom alla maskiner som finns tillgängliga och välj den som är bäst lämpad.