Designa din egen hemsida med dagens tekniska möjligheter

Idag är det snarare ett krav än en möjlighet att ha företagets information på en egen hemsida. Hemsidan skall vara snyggt designad, innehålla rätt information och framför allt, vara snygg och lättläst på våra mobiltelefoner och paddor.

Utbildning och förändring

Med dagens teknik har det gått snabbt i utvecklingen med att designa egna hemsidor för dig privat med olika intressen eller för företaget du driver. Oftast är det yngre som ser sina kreativa drömmar skapas och börjar konstruera en egendesignad hemsida. Att den ska vara läsbar och lättnavigerad även på våra mobiltelefoner och paddor är idag ett krav. Många av oss lever ständigt uppkopplade för att hämta och leta information men också för att bli informerade av vad som händer genom ständiga uppdateringar i sociala medier, skickandet av textmeddelande och surfande på de mobila nätverken. Hur har detta påverkat och förändrat oss? Vi kallar dem ofta för den uppkopplade generationen.

Nyttigt och roligt - hitta balansen

Visst är vår uppkoppling nyttig i många fall, både för jobbet, socialt nätverkande och kommunikation i största allmänhet. Det gäller att hitta balansen för att både roa sig, roa andra och att faktiskt använda sin möjliga uppkoppling till det just du behöver den till. Ett roligare liv säger många unga är den största anledningen till att de har en uppkopplad mobil och tycker att de inte kan vara utan den. De spelar spel, kommunicerar och låter tiden gå. Nyttigt och roligt säger generationen som är lite äldre och har varit de som startade utvecklingen och förändrat sättet vi jobbar och lever på. En rolig manick, men det är ju en telefon, är den äldsta generationens vanliga svar. Deras liv har kanske inte på samma sätt förändrats och utvecklats i och med utvecklingen av mobiltelefonerna och den ständiga uppkopplingen.

Vad händer i framtiden?

Det är svårt att sia om, men att den tillgängliga uppkopplingen på nätverk kommer att finnas kvar är säkert. Att vi vill roa oss och att vi vill fortsätta att kommunicera är även det en verklighet. Utnyttja möjligheterna för ditt jobb, din utveckling och flexibilitet men var samtidigt försiktig med baksidan av medaljen, beroendet.